Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Welke e-sigaret moet ik kiezen?

Verschillende modellen e-sigaretten

Wij bieden op onze webshop Goedkoop roken verschillende modellen elektrische sigaretten aan. Hierbij streven wij ernaar om u altijd een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding te bieden. Een beginnende damper weet nog niet zo goed wat hij zou moeten kiezen, daarom zullen wij u hier zo goed mogelijk proberen te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Al onze producten zijn nauwkeurig geselecteerd op prijs en kwaliteit. Wij voeren verschillende topmerken alsmede een eigen merk dat niet onder doet voor de grote namen. Bij onze producten staat het altijd vermeld indien het een merkproduct betreft. Indien er geen merk duidelijk bij vermeld wordt betreft het dus een eigen merk product.

 

WegwerpsigarettenWegwerpsigaret

Wij bieden op onze website wegwerpsigaretten aan. Deze zijn uitermate geschikt om het dampen een keer uit te proberen op een voordelige manier. Ook zijn deze geschikt als reserve voor als uw batterij bijvoorbeeld leeg is. Voor constant gebruik raden wij u aan een volledige startset aan te schaffen. Deze hebben wij onderverdeeld in drie soorten om de keuze voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

 

Mini e-sigaret Joyetech eRoll

 

Kleine e-sigaretten

De kleine e-sigaretten of mini startsets zijn zeer geschikt voor de lichte roker (tot ongeveer 10-15 sigaretten per dag) Deze zijn klein van formaat en stijlvol vormgegeven. Zwaardere rokers kunnen beter naar een groter formaat e-sigaret kijken wegens de batterijduur en grootte van de tankjes. Zeer kleine e-sigaretten in sigaretformaat zijn bijvoorbeeld de Joyetech eRoll of het alternatief hiervoor, de Kamry K500. Een e-sigaret die net iets groter is, maar ook betere prestaties levert dan de zeer kleine modellen is de Kanger E-smart.

 

 

 

Normale e-sigaretten (eGo en eVod modellen)Kanger eVod

Deze e-sigaretten zijn zowel geschikt voor de lichte als zware roker. U heeft hierbij verschillende keuzes uit batterijen en verdampers (clearomizers). Voor zwaardere rokers raden wij setjes met batterijen van minimaal 1000mAh aan. Voor lichtere rokers kan een 650mAh batterij al voldoende zijn om de dag mee door te komen. Bestel wel altijd een dubbele set zodat u een reserve batterij en clearomizer heeft. Het meest verkochte eGo-model is de eGo-CE5 startset. De Kanger eVod BCC startset is ook een erg goede startset van een topmerk!

 

 

 

Joyetech eVicVariabel voltage/wattage MODs

Wij hebben een groot assortiment aan variabel voltage en wattage MOD's. Deze kenmerken zich door de uitstekende batterijcapaciteit, u bepaald namelijk zelf welke batterijen u gebruikt en de instelmogelijkheden. Door uw MOD in te stellen kunt u zelf regelen hoe warm de damp is en hoeveel damp de MOD produceert. Een hoger voltage of wattage staat dus gelijk aan meer damp en smaak. Dit is ook afhankelijk van de weerstand van uw clearomizer/coil. Hieronder kunt u zien hoe u uw MOD het beste kunt instellen bij de verschillende weerstanden.
Het aantal ingestelde volts kunt u boven aflezen, de weerstand links en het wattage dat bij een bepaalde instelling hoort ziet u in de vakjes zelf.

E-sigaret instellingen