Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Wat is E smoking?

E smoking doe je met een elektronische sigaret. Een elektronische sigaret is een door een batterij-aangedreven apparaat, waarmee je kleine hoeveelheden van nicotine door een verdampte oplossing inademt. Het is een alternatief voor gerookte tabaksproducten, zoals sigaretten, sigaren of pijpen. E smoking apparaten worden onder verschillende termen aangeboden door verschillende bedrijven: Er zijn bijvoorbeeld elektronische sigaretten (E-CIGS), elektrische sigaretten, Personal Vaporizer (PV), Nicotine Vaporizer, E-Fag. Er bestaat ook een E-Sigaar en een E-Pipe.

 

Het mooie van E smoking is dat het minder giftig is, omdat er geen teer meer bij komt kijken of wat voor andere bij producten die bij het verbranden van tabak wel vrijkomen. Een ander voordeel is, dat er geen rook vrijkomt, zodat je omgeving niet meerookt. Dit is dus de manier om weer gezellig in gezelschap te kunnen roken. Een ander voordeel is, dat als je E smoking gebruikt om te stoppen met roken je niet volledig hoeft te stoppen met het roken van tabak sigaretten wanneer je overschakelt naar dit apparaat. Hoewel veel mensen die overschakelen, op hun eerste dag wel ineens stoppen met het roken van tabak sigaretten, vinden sommigen dit te moeilijk om te doen. Het kan zijn dat je meer tijd nodig hebt om aan het E roken te wennen.

 

Ik kan je wel een paar handige tips geven om aan het E smoking gewent te raken. Als je bijvoorbeeld thuis rookt, probeer dan om bepaalde kamers alleen maar E smoking kamers te maken, of bijvoorbeeld in je auto alleen maar aan E smoking te doen. Misschien kun je jezelf er aan wennen dat de sigaret na het eten altijd een E sigaret zal zijn. Uiteindelijk zal je er vanzelf aan wennen en waarschijnlijk zal je zoals vele ex sigaretten rokers zelfs de voorkeur aan het E smoking gaan geven.