Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Verzending

Voor 21.00 besteld, morgen in huis!

 

Gratis verzending met track en trace bij orders vanaf 40 euro!

Betrouwbaar en snel, met PostNL!

Binnen Nederland, en naar België en Duitsland is verzending gratis bij orders vanaf 40 euro. Dit is een standaard verzending met track en trace. Afhankelijk van het formaat van uw bestelling wordt dit een briefpakket of gewoon pakket.

Evt. extra opties in verband met de grote vraag hiernaar, een aanvullig op de gratis verzending met track en trace, NIET verplicht:

- Standaard pakket track en trace, niet bij de buren: €0,50
- Aangetekend pakket niet bij de buren: €1,00 Altijd bewijs van ontvangst, u heeft hiermee ook de mogelijkheid het pakket te weigeren (retour afzender) indien het beschadigd is aan de buitenkant. Neem dan wel even direct contact met ons op. Indien u dit niet op tijd doet, kan het dat uw retour niet binnen de bedenktermijn van 14 dagen verwerkt wordt en moet u alsnog betalen voor de volledige verzendkosten om het nogmaals te verzenden. Deze bedragen in dat geval €6,95 en doen wij uit voorzorg enkel aangetekend en verzekerd.

Of bel, mail, of App ons (vanaf 1 juni 2016 kan dit ook)

U kunt er zelf voor kiezen uw pakket aangetekend en alleen bij u thuis af te laten leveren. Meerpijs binnen NL bedraagt €0,50

U kunt er ook voor kiezen uw pakket vezekerd te verzenden, aangetekend en alleen huisadres inbegrepen. Meerprijs bedraagt €1,00

- Verzend- en verpakkingskosten Nederland bij bestellingen onder 40 euro (inclusief BTW):

Briefpakket incl. Track en trace: €3,95
Aangezien de kosten voor brievenbuspost zodanig is gestegen, dat we voor het oude bedrag (2,50) nog geen eens 3 flesjes liquid in een envelopje kunnen verzenden, kiezen we voortaan voor puur en alleen Briefpakketjes.
Van klachten worden wij niet vrolijk, van blije klanten wel. U kunt uw bestelling op deze wijze dus volgen zonder er speciaal voor thuis te blijven!

Pakketpost met track en trace: €4,95 Het pakket wordt afgeleverd bij u of bij één van uw buren.

Pakketpost aangetekend met track en trace: €5,45 Het pakket wordt alleen bij u afgeleverd, niet bij uw buren. Ook moet u ervoor tekenen. Als u wat meer zekerheid wilt.

Verzekerd pakket: €5,95 Het pakket is verzekerd. Dat wil zeggen dat wij veel sneller kunnen handelen bij het verlies van een pakket. Het is ook aangetekend en wordt niet bij de buren afgeleverd.

 

- Verzend- en verpakkingskosten België en Duitsland tot 40 euro (inclusief BTW):

Pakketpost aangetekend en verzekerd tot 500 euro: €7,95

- Verzend- en verpakkingskosten België en Duitsland vanaf 40 euro (inclusief BTW):

Pakketpost aangetekend: GRATIS

- Verzend- en verpakkingskosten Europa 1** excl. België en Duitsland tot 75 euro(inclusief BTW):

Pakketpost aangetekend en verzekerd tot 500 euro: €8,95

- Verzend- en verpakkingskosten Europa 1** excl. België en Duitsland vanaf 75 euro (inclusief BTW):

Pakketpost aangetekend en verzekerd tot 500 euro: GRATIS

**(= België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk,Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden)
Pakketpost naar deze landen gaat alleen nog aangetekend en verzekerd aangezien er veel pakketten kwijtraken bij internationale verzendingen. Wij vragen uw begrip hiervoor!

Als u een bestelling plaatst die standaard per briefpost wordt verzonden, kunt u deze ook als pakket laten verzenden. De kosten hiervoor bedragen binnen Nederland €3,95 (€1,45 extra) én hij wordt dan om 21.00 verzonden.

Mocht uw bestelling zoekraken bij PostNL of DHL, en na één week (NL) of twee weken (rest EU)  nog niet zijn bezorgd (vanaf verzenddatum), dan wordt deze opnieuw verstuurd.
Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland zijn wij niet verantwoordelijk voor inbeslagname van pakketten of brieven door de douane, of het zoekraken hiervan! In sommige landen zijn nicotinehoudende liquids verboden, verzending naar het buitenland is dan ook altijd op eigen risico.

In België bent u zelfs strafbaar als u een nicotinehoudende liquid besteld. Wij doen er alles aan om u een zo neutraal mogelijk pakketje te bezorgen. BIJ ONS is dit verspreid over +- 5000-10000 zendingen naar België vanaf 2012 nog nooit gebeurd. Het kan wel, of de controles strenger zijn i.v.m. de wetgeving vanaf mei 2016? Geen idee.

Indien wij uw pakket toch opnieuw verzenden zijn wij strafbaar, en het zal dan ook niet meer lukken. U krijgt een boete van ongeveer 500 euro. Dit is normaliter de eerste maal enkel een waarschuwing en uw zending wordt vernietigd. Eenmaal een waarschuwing, staat u wel geregistreerd als ontvanger. Wij kunnen eventueel voor u op een andere manier verzenden, hier zijn dan wel kosten aan verbonden (we zullen uw pakket dan bijvoorbeeld in een oude schoenendoos verzenden, uw adres handmatig erop schrijven, en rijden ervoor naar het postkantoor om het daar te laten labelen). De tarieven van het postkantoor liggen rond de €15 euro aangetekend excl. BTW, in totaal rekenen wij hiervoor 19,95 ongeacht de grootte van de bestelling. ECHTER, inbeslagname of niet, u krijgt dan uw geld terug. Wel wordt de normale procedure gevolgd van PostNL, dit kan tot 6 weken duren (nooit gebeurd). Het pakket wordt dan ook als particulier verzonden naar u. Dit doen wij enkel op verzoek en is onnodig, wij raden de gewone gratis verzending aan. Als u al eerder een waarschuwing heeft gehad van de douane, kunt u beter met de auto naar Nederland komen en groot inslaan. Wij hebben klanten die iedere 3 maanden met een doos vol voor familie en vrienden in één keer komen. Bestel dan met de optie afhalen!

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte adresgegevens. Mocht een pakket niet bezorgd worden doordat het adres incorrect is aangeleverd zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk.


Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten op onze informatiepagina's wij handelen volgens de nieuwe wetgeving, onze programmeur is bezig de webshop hierop aan te passen. Sommige gegevens kunnen onjuist cq nog niet bijgewerkt zijn.