Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Verdampers

Clearomizer online kopen bij Goedkooproken.net

Goedkooproken biedt een ruim assortiment aan clearomizers, cartomizers, rebuildable atomizers en coils online aan. U vindt bij ons bekende merken zoals: Kangertech, Aspire, EHPro en verschillende CE4 en CE5 clearomizers met de bijbehorende coils.

 

Clearomizer tanks

De beste clearomizer tanks zijn beschikbaar op goedkooproken.net. Wij bieden zowel ego clearomizers aan als 510 clearomizer tanks. Ook hierbij voor ieder budget de beste clearomizer tanks met de bijbehorende coils die zowel beschikbaar zijn in single coil als dual coil. Onze topmerken clearomizers zijn bijvoorbeeld Kanger en Aspire waarin wij een zeer ruim assortiment hebben.

 

Rebuildable Atomizer

Ook uw rebuildable atomizer kopen doet u bij Goedkooproken. We hebben een ruim assortiment aan rebuildabe atomizer tanks en rebuildable atomizer drippers. Ook hierbij bieden wij de topmerken aan zoals: EHPro, Eleaf en Kanger. U vind hier zowel originele rebuildable atomizers als clone rebuildable atomizers van bijvoorbeeld de Kayfun, Kanger Subtank en andere top producten.

 

Voor 9 uur besteld, morgen in huis

Bestelling 1 t/m 30 van 42 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Kanger eVod 2 Dual coil clearomizer

  € 6,85

  De Kanger eVod 2 Bottom dual coil clearomizer is de opvolger van de populaire Kanger eVod clearomizer. Deze clearomizer met eGo aansluiting past op iedere eGo en eVod batterij alsmede op alle MODs. Wij raden aan om deze clearomizer te gebruiken in combinatie met een batterij met variabel voltage voor optimale prestaties.

 2. Aspire Nautilus BVC OCC coils (5 stuks)

  € 14,95

  De nieuwe Aspire Nautilus BVC OCC coils!

  Deze nieuwe vertical coil heads van Aspire kenmerken zich door een totaal vernieuwd design. De coils zijn in deze verticaal geplaatst. Daardoor is de luchtstroom beter en de prestaties beter dan traditionele dual coil systemen. Deze coils passen in de Aspiure Nautilus en Aspire Nautilus Mini.

  Dit is de geüpgradede versie van de Aspire Nautlilus BVC coil heads, voorzien van 100% organic cotton. De verpakking is wat betreft uiterlijk niet veranderd, er zit wel degelijk katoen in de coils. Het enige verschil is dat er in ieder doosje coils tegenwoordig een geel kaartje zit met een waarschuwing dat u de coil lang genoeg moet laten intrekken, omdat anders de coil kan verbranden.

 3. Kanger Aerotank Giant clearomizer

  Kanger Aerotank Giant clearomizer

  Normale prijs: € 39,95

  Speciale prijs: € 14,95

  Groot, groter, grootst! Deze nieuwse dual coil clearomizer van Kangertech met regelbare luchttoevoer (Airflow Control) past perfect op alle 26650 MODs. Hij is volledig gemaakt uit RVS en Pyrex glas voor optimale duurzaamheid en heeft een grote inhoud van 4,5ml.

  Deze clearomizer is voorzien van de Upgraded dual coils. Wij adviseren u om deze clearomizer te gebruiken in combinatie met een Variable Wattage/Voltage MOD voor de beste dampervaring.

  Wegens de grootte van de verpakking kan deze clearomizer alleen als pakket worden verzonden. Binnen Nederland is pakketverzending gratis vanaf 50 euro, naar België en de rest van de EU is dit gratis vanaf 75 euro.

  Profiteer nu snel van deze spotprijs voor deze grote tank!

 4. Aspire Atlantis clearomizer

  € 38,95

  Aspire Atlantis clearomizer

  Deze nieuwe clearomizer van Aspire is voorzien van verticale bottom coils net zoals de bekende Aspire Nautilus clearomizer. De coils van de Aspire Atlantis zijn echter Sub-Ohm coils met een lage weerstand van 0,5 Ohm. Deze zijn te gebruiken op vermogens tussen de 20 en 30 Watt.Door het hoge vermoge en de lage weerstand zult u zeer veel smaak en damp krijgen.

  Deze clearomizer is perfect in combinatie met de Cloupor hana clone of Sigelei 30W.

 5. Aspire BVC coils (5 stuks)

  € 9,95

  Aspire BVC coils (set van 5 stuks)


  5 nieuwe Aspire BVC coils voor gebruik in onder andere de Aspire ET-S en K1, Aspire Starter Kit.

  Deze coils zijn voorzien van de vernieuwde verticale coils en leverbaar in 2 weerstanden, namelijk 1,6 Ohm en 1,8 Ohm.

 6. Kanger Mini Protank 2 simple pack

  € 8,95

  De Kanger Mini Protank 2 simple pack is een van de populairste clearomizers van Kangertech. Deze wordt geleverd met een ingebouwde coil.
  Dit is de kleinere versie van de gewone Protank 2 en sluit erg mooi aan op een eGo-batterij!
  De Mini Protank 2 is zeer solide vervaardigd uit metaal en Pyrex glas.

 7. Kanger Aerotank MOW clearomizer

  Normale prijs: € 19,95

  Speciale prijs: € 16,95

  Kanger Aerotank MOW clearomizer (Kanger EMOW clearomizer)

  Deze nieuwe clearomizer van Kangertech is dezelfde als geleverd wordt in de Kanger eMow startset. Hij is voorzien van de nieuwe Kanger upgraded dual coil en vervaardigd uit RVS en Pyrex glas.Door de regelbare luchttoevoer (Airflow control) kunt u zelf regelen hoe zwaar de clearomizer trekt. Het verstellen doet u gemakkelijk door aan de ring onderaan de clearomizer te draaien.

  Deze batterij is een perfecte combinatie met de Kanger EMOW (EVOD VV) batterij of de Vision Spinner 2 batterij.

  Deze wordt standaard geleverd met een RVS driptip. Indien u dit niet fijn vindt kunt u altijd een andere 510 driptip bestellen.

  De coils zijn aan slijtage onderhevig, wij adviseren u om alvast nieuwe coils te bestellen Deze gaan gemiddeld, afhankelijk van het gebruik 1 tot 4 weken mee.

 8. Kaydun 3.1 clone door EHPro OP IS OP

  EHPro Kayfun 3.1

  Normale prijs: € 54,95

  Speciale prijs: € 29,95

  De Kayfun 3.1 clone van EHPro is zeer geschikt voor de ervaren damper. Ervaar zelf de goede smaak en damp van uw eigen gemaakte coils.

  De EHPro Kayfun 3.1 wordt geleverd met EHPRO logo. Niet met Svoëmesto logo.

  Dit product kan alleen als aangetekend pakket verzonden worden.

 9. EHPro Trident V2 RDA Atomizer

  € 19,95

  De Trident V2 atomizer van EHPro is een rebuildable dripping atomizer. Oftewel een druppel atomizer. U vult deze door regelmatig liquid bij te druppelen. Zorg ervoor dat uw wick materiaal altijd goed nat blijft om een verbrande smaak te voorkomen. U kunt naast Single coils (enkele gloeidraad) ook Dual coils (een dubbele gloeidraad) maken in deze dripper. Het unieke aan deze RDA is dat u zelf de trek lichter of zwaarder kunt maken middels de Airflow controller.

 10. EHPro Helios RDA Atomizer

  € 19,95

  De Helios atomizer van EHPro is een rebuildable dripping atomizer. Oftewel een druppel atomizer. U vult deze door regelmatig liquid bij te druppelen. Zorg ervoor dat uw wick materiaal altijd goed nat blijft om een verbrande smaak te voorkomen. U kunt naast Single coils (enkele gloeidraad) ook Dual coils (een dubbele gloeidraad) maken in deze dripper. Het unieke aan deze RDA is dat u zelf de trek lichter of zwaarder kunt maken middels de Airflow controller.

 11. EHPro Atomic RDA Atomizer

  Normale prijs: € 19,95

  Speciale prijs: € 14,95

  De Atomic atomizer van EHPro is een rebuildable dripping atomizer. Oftewel een druppel atomizer. U vult deze door regelmatig liquid bij te druppelen. Zorg ervoor dat uw wick materiaal altijd goed nat blijft om een verbrande smaak te voorkomen. U kunt naast Single coils (enkele gloeidraad) ook Dual coils (een dubbele gloeidraad) maken in deze dripper. Het unieke aan deze RDA is dat u zelf de trek lichter of zwaarder kunt maken middels de Airflow controller.

 12. Kanger Aerotank Mini clearomizer

  € 28,95

  De nieuwste dual coil clearomizer van Kangertech met regelbare luchttoevoer (Airflow Control)

  Deze clearomizer is voorzien van de Upgraded dual coils. Wij adviseren u om deze clearomizer te gebruiken in combinatie met een batterij met regelbaar voltage voor de beste dampervaring.

 13. Kanger Aerotank 510 driptip

  € 3,95

  RVS driptip voor alle clearomizers waar een 510 driptip op past.

  Dit is de originele Kangertech Aerotank driptip.

 14. Aspire Atlantis glas

  Normale prijs: € 5,95

  Speciale prijs: € 4,95

  Reserve glaasje voor de Aspire Atlantis clearomizer.

 15. Kanger Organic Cotton Coils (SOCC)

  € 7,95
  Kanger Organic Cotton Coils (SOCC)
 16. Kanger Subtank OCC Temperature Sensing Coils (TSC)

  € 19,95
  De Kanger Subtank OCC Temperature Sensing Coils (TSC) zijn de nieuwe sensatie voor de Kanger Subtank gebruikers! Deze coils beschikken over ni200 draad waardoor u de Subtanks op een temperatuur gecontroleerde mod kunt gebruiken!

 17. Justfog Maxi Ultimate clearomizer

  € 7,95

  De Justfog Maxi Ultimate is een top coil clearomizer van het topmerk Justfog.

  Door de top coil geeft deze een zeer warme damp enn een uitstekende smaak. Hij is niet voor niets zo populair!
  Deze clearomizer presteert erg goed op standaard batterijen, en komt nog beter tot zijn recht op een verstelbare batterij.

  Deze clearomizer heeft een inhoud van 1,6ml en een rond mondstuk.
  De weerstand van de coils is 2,0 Ohm.

 18. Justfog 1453 Ultimate Clearomizer

  € 7,95

  De Justfog 1453 Ultimate is een top coil clearomizer van het topmerk Justfog. Dit is de populairste top coil clearomizer van het moment. Door de top coil geeft deze een zeer warme damp en een uitstekende smaak. Hij is niet voor niets zo populair!
  Deze clearomizer presteert erg goed op standaard batterijen, en komt nog beter tot zijn recht op een verstelbare batterij.

  Deze clearomizer heeft een inhoud van 1,6ml en een plat 510 mondstuk.
  De weerstand van de coils is 2,0 Ohm.

 19. Aspire Atlantis OCC coils (5 stuks)

  € 18,95

  Aspire Atlantis Sub Ohm OCC coils

  Set van 5 nieuwe sub ohm coils voor de Aspire Atlantis clearomizer met een weerstand van 0,3 Ohm, 0,5 Ohm of 1,0 Ohm.

  Deze vernieuwde OCC coils zijn voorzien van organisch katoen.

  Dit is de geüpgradede versie van de Aspire Nautlilus BVC coil heads, voorzien van 100% organic cotton. De verpakking is wat betreft uiterlijk niet veranderd, er zit wel degelijk katoen in de coils. Het enige verschil is dat er in ieder doosje coils tegenwoordig een geel kaartje zit met een waarschuwing dat u de coil lang genoeg moet laten intrekken, omdat anders de coil kan verbranden.

 20. Kanger Subtank Plus Glas

  € 5,95
  Kanger Subtank Plus Glas

 21. Kanger Genitank mini luxe set

  € 18,95

  Kanger Genitank mini - klein formaat, grootse prestaties!

  De Kanger Genitank Mini is de goedkopere versie van de Kanger Aerotank Mini. Deze originele Kangertech tank is verchroomd in plaats van de RVS Aerotank mini.
  Daardoor presteert hij echter zeker niet minder! Deze topper maakt gebruik van de Kanger Upgraded dual coils, en is ideaal voor iedere evod of ego batterij.

   

  Slimste koop voor starters: (€44,90) Kanger genitank mini + eGo-CE5 set (sale)

  Wij hebben onze eGo-CE5 sets in de aanbieding, zelfs zo goedkoop, dat je minder  betaald dan voor de batterijen en lader alleen, maar het hoesje en 2 CE5 clearomizers gratis erbij krijgt! Neem bijvoorbeeld de 650mAh dubbele eGo set voor €29,95 samen met deze tank, en je hebt voor net geen 45 euro een prachtige set. Of je kiest voor de 1100mAh versie, dan ben je slechts 49,90 kwijt.

 22. Kanger Subtank Mini Glas

  € 5,95
  Kanger Subtank Mini Glas

 23. Kanger Upgraded Vertical Organic Cotton Coils (VOCC)

  € 11,95
  Kanger Upgraded Vertical Organic Cotton Coils (VOCC)
 24. CCI Archon Cloudy Cap

  € 14,95
  De CCI Archon Cloudy Cap is een accessoire voor de CCI Archon RDA. Deze Cloudy Cap voor de Archon RDA is een wide bore (grote opening) driptip met airflow control (lucht toevoer) optie in één. En "must have" voor de echte cloudchaser!
 25. Kanger OCC coils (5 stuks)

  € 17,95

  Kanger OCC Sub Ohm coils (5 stuks)


  De Kanger OCC coil heads (Organic Cotton Coils) zijn geschikt voor de Kanger Subtank. Deze coils zorgen door het gebruik van organische Japanse katoen voor de ultieme smaakbeleving in combinatie met de Kanger Subtank clearomizer. Deze zijn verkrijgbaar in zowel 0,5 Ohm (Dub Ohm coils) als 1,2 Ohm.

 26. Joyetech eGo ONE Clearomizer

  € 18,99
  De Joyetech eGo ONE Clearomizer is een erg fijne clearomizer waar u prachtige wolkjes mee kunt blazen. Deze clearomizers zijn te verkrijgen met een 0.5ohm coil (subohm) en een 1.0 ohm coil.
 27. Joyetech eGo ONE coils (5 stuks)

  € 15,99
  De Joyetech eGo ONE coils zijn een nieuwe sensatie in dampland! Kies jij voor de 0.5 ohm coils voor grote wolken of voor de 1.0 ohm coils voor de echte smaaksensatie.
 28. Aspire Triton Mini / Nautilus mini coils NI200-Kanthal-Clapton

  € 17,95

  5 stuks: Aspire Triton Mini / Nautilus mini coils NI200-Kanthal-Clapton

  De coils voor de Aspire Triton Mini in verschillende uitvoeringen. Zo is er de Kanthal coil, in 1,2 Ohm. De NI200 Temp-control coil in 0,15 Ohm (Hiervoor heeft u een TC MOD nodig) En natuurlijk de clapton coil in 1,8 Ohm, bekend van dampfora, youtube en verscheidene facebook groepen!

  Echte aanvullingen op ons assortiment, én ze zijn allen geschikt voor de oude Aspire Nautilus, plus de nieuwe Aspire Nautilus mini, dat naast de Triton mini natuurlijk!

  Niet geschikt voor de Aspire Atlantis of Aspire K1 clearomizer.

 29. Kanger Mini Protank 2/3 glas

  € 3,50

  Nieuw origineel pyrex glaasje als vervanging voor het glas van uw Kanger Mini Protank 2 of 3.

  Garantie: DOA

 30. Kanger eVod BCC clearomizer

  € 5,19

  De Kanger eVod BCC is de kleinere versie van de MT3s clearomizer van Kangertech en is leverbaar in verschillende kleuren!
  Deze clearomizer is geschikt voor personen die van een kleiner dampapparaat houden en de T3s/MT3s te groot vinden.

Bestelling 1 t/m 30 van 42 in totaal

 1. 1
 2. 2