Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

eGo&eVod startsets

De eGo en eVod startsets zijn zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde e-sigaret gebruiker.
Deze presteren erg goed en zijn handig mee te nemen. Weet u niet precies welk soort startset voor u geschikt is? Klik dan hier.

 

Voor 9 uur besteld, morgen in huis

 1. eGo-CE5

  Normale prijs: € 39,95

  Speciale prijs: € 29,95

  De eGo-CE5 is één van de beste setjes om mee te beginnen. Deze wordt geleverd met de vernieuwde CE5 clearomizers. Deze geven meer damp, gier en smaak dan de standaard tank systemen. Naast de 650mAh versie hebben wij ook een set met 1100mAh batterijen. De 1100mAh batterijen hebben een hogere capaciteit en zult u dus minder vaak op moeten laden. Ideaal voor de flinke roker of damper!

 2. Vaporlinq Next

  € 54,95

  Vaporlinq Next - The Next step in Vaping!

  Oprecht, wat een heerlijk apparaat, was mijn eerste indruk toen ik hem in mijn handen gedrukt kreeg van Tony, de leverancier in het Brabantse Oosterhout. Ik had ze meteen meegenomen, ze liggen al een tijdje in de fysieke damp shops van Goedkooproken.net in Oostrum dé e sigaret winkel en webshop van Venray. Dat zeggen wij, van Goedkooproken.net. Uiteraard loopt hij ook als een trein bij de winkel van Goedkooproken Venlo BV, en hij dampt als een ouderwetse stoomtrein, met met fysieke gestel van een modeltrein. Niet zomaar één, toch zeker een originele Märklin.

  Vaporlinq introduceert met de Vaporlinq Next écht de volgende stap in het dampen!

  Deze damper is goed geprijsd, ongeveer gelijk aan de Joyetech eGo One, maar dan gewoon beter, punt. Ik vind hem heerlijk voor onderweg, al ben ik verknocht aan mijn IPV4 met 2 2500mAh batterijen en de Kanger subtank mini, dat red ik net een dag. Mijn excuus? Het is mijn hobby, en mijn werk.