Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Over Goedkooproken

Goedkooproken.net is een jong bedrijf. Wij zijn een webwinkel, fysieke winkel en groothandel en specialiseren ons sinds 1 februari 2012 in elektronische sigaretten, e-liquids en accessoires. Houdt onze site in de gaten voor nieuwe producten. Ons assortiment blijft namelijk constant uitbreiden!

U kunt in onze webwinkel terecht voor het aankopen van uw elektronische sigaret, vloeistoffen en accessoires. Ook kunt u uw bestelling afhalen, rechtstreeks in onze winkel inkopen óf u komt langs voor deskundig advies. De fysieke winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 16.00


Bedrijfsgegevens:

Afhaaladres / winkel:
Stationsweg 126
5807AD Oostrum / Venray
U kunt zowel pinnen als contant betalen.

Vestigingsadres + Postadres:
Goedkooproken.net
Het Gevlecht 16
5807CG Oostrum

Klantenservice: info@goedkooproken.net
Dit emailadres is enkel bedoeld voor klanten en wordt alleen door de klantenservice gelezen. U kunt hier terecht met al uw vragen omtrent uw order, levering of algemene vragen over producten.

Leveranciers en andere bedrijven kunnen niet naar de klantenservice op info@goedkooproken.net mailen. Zij dienen het emailadres van de juiste afdeling te gebruiken dat door ons aan hen is verstrekt. De klantenservice negeert en beantwoord emails niet, die niet voor de klantenservice bestemd zijn. Deze worden als spam gemarkeerd.

KvK: 54541794
BTW-nummer: NL201671074B01

Bankgegevens:
Rabobank
Rekeningnummer: 1567.937.09
IBAN: NL57 RABO 0156 7937 09
BIC: RABONL2U

Verkoopt u zelf elektronische sigaretten middels een webwinkel, fysieke winkel of op de markt, dan kunt u uw volledige assortiment bij ons inkopen! Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.