Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Joyetech

Joyetech, één van de eerste met de 510 en eGo aansluiting

Joyetech is één van de eerste fabrikanten ter wereld die de 510 aansluiting en later de eGo/510 aansluiting in gebruik nam. Sindsdien is dit dé standaard geworden onder de elektrische sigaretten. Vrijwel ieder model is voorzien van deze aansluitingen en daardoor uitwisselbaar met andere merken en modellen. Dit is begonnen met de originele 510 en eGo modellen. En pas echt populair geworden met de eGo-T en eGo-C

Later heeft Joyetech nog flink aan populariteit gewonnen door speciaal voor beginnende dampers de Joyetech eRoll te ontwerpen. Dit kleine model heeft het formaat van een echte sigaret.

Ook e-sigaretten met variabel voltage worden door Joyetech gemaakt zoals de eGo-C Twist batterij en de geavanceerde Joyetech eVic.

 

Voor 9 uur besteld, morgen in huis

 1. Joyetech eGo ONE coils (5 stuks)

  € 15,99
  De Joyetech eGo ONE coils zijn een nieuwe sensatie in dampland! Kies jij voor de 0.5 ohm coils voor grote wolken of voor de 1.0 ohm coils voor de echte smaaksensatie.
 2. Joyetech eGo ONE Clearomizer

  € 18,99
  De Joyetech eGo ONE Clearomizer is een erg fijne clearomizer waar u prachtige wolkjes mee kunt blazen. Deze clearomizers zijn te verkrijgen met een 0.5ohm coil (subohm) en een 1.0 ohm coil.
 3. Joyetech eVic Supreme

  Normale prijs: € 129,95

  Speciale prijs: € 78,84

  Joyetech eVic Supreme startset

  De Joyetech eVic Supreme is de meest geavanceerde elektrische sigaret tot nu toe. Deze esigaret is instelbaar tot 30W óf van 3V tot 6V.

  Een leuke bijkomstigheid is dat u met de Joyetech MVR software uw vape statistieken kunt bekijken en een foto naar de eVic Supreme kunt uploaden die vervolgens op de MOD getoond wordt in grijstinten.

  Een andere leuke functie is dat u de 510-eGo aansluiting kunt verwijderen en de Eleaf Lemo RBA als hybride erop kunt zetten. Dit zorgt voor een mooi geheel.

 4. Joyetech eVic

  Joyetech eVic

  Normale prijs: € 89,95

  Speciale prijs: € 54,95

  De nieuwe Joyetech eVic is één van de meest geavanceerde MOD's van het moment.
  Deze MOD heeft vele opties en kan zelfs op uw pc aangesloten worden om uw dampgedrag in kaart te brengen. De eVic beschikt over een ingebouwde display waarop u bijvoorbeeld de tijd, datum, temperatuur, weerstand, aantal puffs etc. kunt zien.

  De eVic is naast de standaardkleur zilver ook in wit en zwart verkrijgbaar!