Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Innokin iTaste SVD Express kit

Normale prijs: € 64,95

Speciale prijs: € 39,95

In voorraad

Nog slechts 9 stuks op voorraad!

1016

Snel overzicht

De nieuwe Innokin iTaste SVD is een geavanceerde Variabel Voltage en Variabel Wattage MOD. Hiernaast is het ook een Telescoping MOD, dit wil zeggen dat u de lengte aan kunt passen afhankelijk van de batterij die u wilt gaan gebruiken.
De iTaste SVD is volledig vervaardigd uit RVS en is daardoor erg stevig en robust gebouwd.


Dit is de Express kit, zonder long tube, clearomizers en coils. Klik hier voor de volledige set.

View Detail
OF

Details

De nieuwe Innokin iTaste SVD is een geavanceerde Variabel Voltage en Variabel Wattage MOD. Hiernaast is het ook een Telescoping MOD, dit wil zeggen dat u de lengte aan kunt passen afhankelijk van de batterij die u wilt gaan gebruiken. De iTaste SVD is volledig vervaardigd uit RVS en is daardoor erg stevig en robust gebouwd.

Inhoud Innokin iTaste SVD Express kit:
- 1x iTaste SVD Body
- 1x iTaste SVD Short tube
- 1x iTaste SVD Endcap
- 1x Beknopte handleiding
Wilt u de Innokin iTaste SVD graag bestellen inclusief clearomizers, coils en long tube? Klik hier!

De batterijen die u kunt gebruiken in deze MOD zijn:
- 1x 18350 (short tube)
- 1x 18500 (short tube)
- 1x 18650 (short of long tube)
- 2x 18350 stacked (long tube)

Specificaties:

- Lengte: 109,7-139,7mm
- Diameter: Φ23,5mm

Gebruiksaanwijzing:

In- en uitschakelen:
Het in- of uitschakelen doet u door de grotere knop 3x snel achter elkaar in te drukken. Als u hem inschakelt komt er ON op het lcd scherm te staan. Schakelt u hem uit, dan komt er OFF op het beeldscherm te staan. Na het verwisselen van de batterij staat hij standaard uit. Indien u de iTaste SVD uit zet en daarna weer aan onthoudt deze de instelling van zowel voltage als wattage.

Lock:
Indien de SVD de melding LOC weergeeft als u het voltage/wattage wilt aanpassen is deze vergrendeld. U moet dan de + en - knop tegelijkertijd 5 seconden inhouden tot het wattage/voltage op het scherm verschijnt, dan kunt u het voltage/wattage aanpassen.

Weerstand (Ohm) meter:
De iTaste SVD beschikt over een weerstandsmeter. U kunt de weerstand van de gebruikte atomizer testen door de + en - knop 3 seconden tegelijkertijd in te houden. De weerstand verschijnt dan op het scherm in Ohms.

Variabel Voltage:
Standaard staat de SVD in de Variabel Voltage stand. U kunt wisselen van de Variabel Voltage stand naar de Variabel Wattage stand door de - knop en de grote knop tegelijkertijd 5 seconden in te houden (wordt aangegeven met VM). Let er daarbij op dat u de - knop net iets eerder indrukt, anders kan de SVD zichzelf activeren. U kunt het voltage omhoog aanpassen door op de + knop te drukken en omlaag aanpassen door op de - knop te drukken. Des te hoger de weerstand van de atomizer, des te hoger het voltage moet staan. Een hoger voltage geeft meer damp en gier. Pas hier wel mee op, een te hoog voltage kan de atomizer beschadigen of een verbrande smaak geven. Het is aan te raden om het voltage in stapjes van 0,1V te verhogen totdat de damp en gier goed is voor u.

Variabel Wattage
:
U kunt in plaats van het voltage ook het vermogen aanpassen (wattage). U kunt wisselen tussen de Variabele Voltage en Variabele Wattage stand door de + knop en de grote knop tegelijkertijd 5 seconden in te houden (wordt aangegeven met PM). Let er daarbij op dat u de + knop net iets eerder indrukt, anders kan de SVD zichzelf activeren. U kunt het wattage omhoog aanpassen door op de + knop te drukken en omlaag aanpassen door op de - knop te drukken.
In de Variabel Wattage stand meet de SVD de weerstand van de atomizer die u erop heeft geschroeft en past het voltage hier automatisch op aan. Zo kunt u dus verschillende weerstanden erop gebruiken zonder de instelling te hoeven veranderen. Hier geldt ook weer: des te hoger het wattage, des te meer gier en damp.

Batterijen verwisselen:
Er worden twee tubes meegeleverd. Één korte en één lange. De korte tube is voor alle batterijconfiguraties te gebruiken, de lange tube is voor 1x 18650 batterij of 2x 18350 batterij gestackt. Wij adviseren dan ook om bij de lange batterijen de lange tube te gebruiken. Daarmee heeft u een betere grip dan met de korte.
Als u de batterij wilt verwisselen dan dient u de tube eerst een stukje los te draaien, daarna schroeft u de endcap eraf. De oude batterij kan er dan uit en de nieuwe erin, de endcap er weer op en de tube kan weer aangedraaid worden tot u weerstand voelt. Handvast is genoeg, dus niet muurvast draaien anders krijgt u hem lastig los!
Voordat u van 1 naar 2 batterijen wisselt of andersom (1x18650 <--> 2x18350 etc.) dient u de fire button 5 seconden in te houden voordat de nieuwe batterijen erin gaan.
Pas op met het stacken van 18350 batterijen. Indien u dit wilt doen gebruik dan altijd dezelfde batterijen samen en laadt deze altijd tegelijkertijd op. Een batterij die eenmaal apart is gebruikt mag absoluut niet meer gebruikt worden om te stacken. Verkeerd gebruik is gevaarlijk!


Batterijstatus:
De SVD geeft de batterijstatus al automatisch aan tijdens het dampen. Als de batterij vol is gloeit het lampje van de grote knop groen terwijl u dampt. Naarmate de batterij leger raakt wordt dit geel en tenslotte rood. Als het lampje rood gloeit is het bijna tijd om de batterij op te laden. U kunt ten allen tijden de status van de batterij controleren door de + of de - knop ongeveer 3 seconden in te houden. U krijgt dan het voltage te zien dat de batterij nog levert. Een volle batterij levert 4,2V en een lege batterij levert 3,2V.

De coil heads van de iClear 30 clearomizers moeten regelmatig vervangen worden als deze minder gaan presteren. Deze kunt u los bijbestellen.
Zorg ervoor dat u het knopje van de batterij nooit langer dan 4 seconden ingedrukt houdt of de clearomizer helemaal leegdampt, dat verkort de levensduur aanzienlijk!


Garantie:
- iTaste SVD tube: 3 maanden
- Clearomizers en coil heads: DOA

 

 


Extra informatie

Featured Nee
Special Price € 39,95
Special Price From Date 18 jun. 2015
Special Price To Date Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register