Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Goedkoop roken met e sigaretten

Lekker goedkoop roken is een van de voordelen van E smoking. Veel mensen weten inmiddels dat E smoking een prima manier is om van het roken af te komen. Maar wat velen nog niet weten is dat E smoking ook goedkoper is dan het roken van gewone tabaksartikelen. Je bespaart simpelweg geld door met e smoking te beginnen.

 

Sigaretten zijn door de tabaksheffingen inmiddels zo verschrikkelijk duur geworden dat het een stuk goedkoper is om te vampen.

 

Maar de belasting heffing is niet de enige reden waarom elektronisch roken goedkoper is.

 

Hoeveel mensen hebben niet de gewoonte om een sigaret aan te steken om vervolgens een paar trekjes te nemen en daarna de sigaret in de asbak te vergeten. De sigaret brand gewoon door en eigenlijk heb je meer dan de helft van het geld van de sigaret weg gegooid.

 

Met E smoking gebeurt dit niet. Wanneer je je e sigaret gaat gebruiken, zet je hem aan en neem je de hoeveelheid trekjes die jij wilt. Als je vervolgens vergeet om hem uit te zetten dan slaat hij vanzelf na een bepaalde tijd af. Omdat je er niet meer aan gezogen hebt is er ook geen e liquid meer verdampt. Dit bespaart je natuurlijk een heleboel geld.

 

Verder is er aangetoond dat een van de resultaten van het vampen is, dat degenen die e roken naar verloop van tijd steeds minder gebruik maken van de e sigaret. Hierdoor is het zo´n goede hulp bij het stoppen met roken, maar het is ook een hulp in je portemonnee. Geen dure sigaretten meer en natuurlijk meer waar voor je geld. Je krijgt waarvoor je betaald en tegelijkertijd kom je van die vervelende rook gewoonte af.