Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Garantie en retouren

Garantie
Op batterijen en laders zit 1 maand garantie.
Op MOD tubes zit 3 maanden garantie.
Garantie geldt alleen voor fabrieksfouten. Producten met fysieke schade zoals valschade, stootschade, drukschade of vochtschade vallen dus buiten de garantie.
Ook afgebroken delen zoals knopjes die eraf vallen en/of versleten schroefdraad vallen niet onder garantie. Dit is namelijk een gevolg van verkeerd gebruik en gebeurt niet vanzelf.
Op alle clearomizers, atomizers, tankjes en andere accessoires rust een DOA (Death on Arrival) garantie. Dat wil zeggen dat er op de dag van ontvangst via ons contactformulier een melding moet worden gemaakt dat er iets mankeert aan het product.
Liquids en cartridges die niet (meer) geseald/verzegeld zijn kunnen NIET geretourneerd worden in verband met de hygiëne.
Garantievoorwaarden die op de productpagina's vermeld worden gelden altijd boven deze algemene regels.

Retouren
Annuleren en retourneren:

Annuleren en retourneren van uw bestelling kan altijd zonder opgaaf van redenen en binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Indien u een bestelling wilt annuleren en deze geheel of gedeeltelijk wilt retourneren dan dient u dit altijd vooraf te melden binnen 14 dagen na ontvangst van u bestelling via ons contactformulier. U zult dan instructies van ons krijgen omtrent de retournering van uw bestelling. Vervolgens dient u binnen een termijn van nogmaals 14 dagen de producten te retourneren.
Indien wij bestellingen retour krijgen zonder bericht vooraf, zal deze niet verwerkt worden. Indien de klant niets meer laat weten binnen de eerste 14 dagen na originele ontvangst van de bestelling dan is annulering niet meer mogelijk en kan de bestelling alleen nog op kosten van de klant nogmaals verzonden worden.
Liquids en cartridges die niet (meer) geseald/verzegeld zijn kunnen NIET geretourneerd worden in verband met de hygiëne. Producten dienen altijd ongebruikt en in originele onbeschadigde (i.g.v. gesealde verpakking dus niet geopend) retour gestuurd te worden, met uitzondering van verkeerd geleverde producten.

Voor het omruilen van een product gelden dezelfde regels als voor annuleren. 

 

Altijd gratis retourneren:

Aangezien wij streven naar de beste service van Nederland is retourneren vanaf maart 2015 altijd gratis bij Goedkooproken.net. Dit was al zo in het geval van defecten, echter nu is dit ook van toepassing op het ruilen van producten of annuleren van bestellingen.Als u iets wilt retourneren meld dit dan altijd eerst bij de klantenservice middels een contactformulier. U zult dan een antwoordnummer ontvangen waarmee u uw bestelling gratis retour kunt sturen middels het dichtsbijzijnde PostNL kantoor. Stuur uw bestelling nooit terug zonder melding vooraf of op eigen kosten.

 

Verkeerde levering:
Heeft u niet het juiste product ontvangen? Meldt dit dan binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk het juiste product opsturen. Indien u het verkeerd geleverde product aan ons moet retourneren zult u hiervoor een antwoordnummer van ons ontvangen zodat u gratis kunt retourneren.

Defect product:
Indien u een product heeft ontvangen dat niet of niet goed functioneert, meldt dit dan zo spoedig mogelijk via ons contactformulier. Beschrijf duidelijk wat er wel werkt en wat niet. Met de melding: 'de batterij doet het niet' kunnen wij u niet verder helpen. Beter is: 'het lampje van de batterij doet het niet' of 'de batterij laadt niet op'. In de meeste gevallen kunnen wij problemen direct via de mail oplossen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u het product gratis retourneren aan het antwoordnummer dat aan u wordt verstrekt, en zal het door ons onderzocht worden op de gemelde gebreken. Blijkt het product inderdaad buiten uw schuld om defect te zijn dan wordt het kosteloos omgeruild.

Let op: Gebruik ons antwoordnummer alleen als dit uitdrukkelijk door ons gevraagd wordt. Indien u misbruik maakt van ons antwoordnummer en dit gebruikt om uw bestelling te retourneren zal er 15 euro inclusief BTW in rekening gebracht worden.