E-sigaretten winkels Limburg, Oostrum - Venray en Venlo

Nieuwe dampwinkel Goedkooproken Oostrum!

Wij hebben verbouwd, en zitten aan de voorkant van het pand (oude computerwinkel). Zo kunnen we u de optimale ervaring en sfeer bieden bij een bezoekje aan de winkel.

Houdt er aub rekening mee dat we nog steeds aan het verbeteren zijn, elke keer net iets beter, steeds verder.

 

Gratis e-liquids en e-sigaretten proberen!


U kunt bij ons in de winkel de Millers Silverline en Millers Goldline e-liquid proberen. Alle e-liquids in 12mg, onze meest verkochte nicotinesterkte.
De Millers Silverline eliquid presenteren wij hier in de bekende Single coil evod clearomizers, de Millers goldline 50/50 in de Kangertech Mini protank 3 dual coil tank.

Komende week (van maandag 2 mei) zullen ook de Millers Goldline 100%VG in alle smaken op 12mg te proeven zijn, hiervoor gebruiken wij clearomizers die niet meer in de verkoop aangeboden worden wegens de grootte.
Hiervoor zullen wij onder andere clearomizers van het topmerk Innokin gebruiken als de iclear 30, 30S en 30B. Zo kunt u dus naast verschil in smaak, ook verschil in ervaring tussen verschillende modellen ervaren.
Deze grotere tanks zijn uitdrukkelijk niet meer te koop i.v.m. nieuwe wetgeving. Dat ze er staan om te proeven, betekent niet dat ze te koop zijn. Wij hebben voor ieder model een perfect alternatief in 2ml formaat of kleiner.
Om problemen te voorkomen zullen we de tanks met minder dan 2ml e-liquid afvullen. We mogen ze ook niet gratis aan klanten weggeven, deze producten kunnen dus uitsluitend in onze winkel als demo of ter illustratie staan.

Ook de Vaporlinq liquids, bekend van TV, zijn bij ons gratis te proeven. Ik mag het niet zeggen, maar als u graag de bekende Goodlife Deadly Sin dampt, de Vaporlinq Smooth tobacco smaakt bijna exact hetzelfde!

We hebben ook een aantal nieuwe esigaretten die nog niet op de website staan! En natuurlijk zijn net als onze speciale web acties, in onze winkel ook exclusieve aanbiedingen. De prijzen zijn bij Goedkooproken Oostrum nét zo laag als op de website.

 

De snelste service van Nederland - kom gewoon langs! Van maandag tot en met zaterdag geopend.


Heeft u een probleem met uw online bestelling of wilt u graag extra uileg? Dan bent u daarvoor ook van harte welkom bij de oudste en beste e-sigaretten winkel van de omgeving. Wij dampen zelf allemaal, gebruiken allemaal iets anders, want smaken verschillen.
Door ervaring en kennis kunnen wij u helpen beslissen de perfecte match te scoren. Wij hebbben heel veel keus, weet u niet wat te kiezen? Kom dan langs, voor ieder budget hebben wij een oplossing!

 

Aankoopadvies

Bent u op zoek naar een alternatief voor de oude kankerverwekkende sigaret? Stop dan gauw met roken, en start met dampen. E-sigaretten zijn geen officieel stoppen met roken middel, zo worden ze dan ook niet aangeprijst.
Het is echter geen roken meer! Dus bent u van het roken af, maar dampt u nog wel? Gefeliciteerd, dan bent u gestopt. Wij geven u graag wat advies en mentale support tijdens het stoppen met roken.
De e-sigaret kan u terwijl u gestopt bent met roken, of bezig bent met roken wel het gevoel geven dat u nog rookt, het is daarnaast ook gewoon een leuke en lekkere hobby.
Die tot nog toe, ondanks diverse pogingen en fout uitgevoerde onderzoeken nog steeds geen schadelijk effect op de gezondheid beweert te geven. Of in ieder geval, ongeveer 95% tot 99,99999999% minder schadelijk dan een gewone sigaret.
We weten wat erin zit, dat kunnen we u vertellen en staat duidelijk op de verpakking van ieder flesje vloeistof vermeld. Eveneens zit er een uitgebreide bijsluiter bij die mogelijke risico's aangeeft, ondanks dat er geen bewijs voor is, moeten we het dampen toch afraden voor enkele groepen.

Indien u dit vooraf bespreekt kunt u ook met een gezelschap langskomen voor een uitgebreide demonstratie, of we komen bij u op het bedrijf langs. Liever een damper die doorwerkt, dan een roker die regelmatig een pauze inlast.
Mag u op uw werk niet dampen? Dan kom ik graag eens langs indien gewenst om uitleg te geven over het hoe en wat, je bent niemand tot last en kunt je werk gewoon blijven doen.


Ziet u door de bomen het bos niet meer door het grote aanbod van producten? Bent u op zoek naar deskundig advies wat betreft uw aankoop?

Dan kunt u vanaf dinsdag 18 februari 2014 zonder afspraak bij ons langskomen in de winkel! Wij zullen u adviseren en een deskundig advies uitbrengen omtrent de aankoop van uw e-sigaret!

Wij hebben een groot assortiment e-sigaretten, e-liquids en accessoires tegen internetprijzen!

 

Bestelling afhalen

U kunt gedurende onze openingstijden ook bij ons terecht om uw online bestelling af te halen. Als u van tevoren een mailtje stuurt zetten wij uw bestelling alvast klaar!
U kunt direct online uw bestelling betalen voordat u deze afhaalt (dat prefereren wij!) Of contant betalen of pinnen in de winkel.

Let op: Het afhalen van online bestellingen is alleen mogelijk in onze winkel in Oostrum. U kunt uw bestelling niet in Venlo afhalen!

 

Fysieke winkels Goedkooproken:

Vapor shop Goedkooproken Oostrum (Tevens webshop en groothandel in e-sigaretten)

Bedrijfsgegevens:
Handelsonderneming W. Michiels - Goedkooproken.net
Stationsweg 126
5807 AD  OOSTRUM - Venray

Wij zitten nu aan de voorkant van het pand gevestigd! We zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit de gemeentes Venray, Horst aan de maas, Bergen, Deurne, Helmond, Nijmegen, Eindhoven, Venlo, en alles wat ertussenin ligt!
Vanuit de A73 neemt u afslag Venray - Oostrum (NIET afslag Venray-Noord!) en slaat rechtsaf de deurneseweg op, bij de rotonde gaat u links (3e afslag, u rijdt dus langs de evenementenhal af). In de bocht gaat u rechts richting Station Venray, links, en volgt de weg, het treinstation rijdt u voorbij.
U volgt de Stationsweg en gaat aan het einde naar links. Dan ziet u ons al liggen, u kunt 50 meter verderop links voor de bushalte langs bij ons langs het pand gratis parkeren.
Vanzelfsprekend zijn we met de bus en trein ook zeer gemakkelijk te bereiken, Station Venray ligt op minder dan 500 meter afstand.

 

Vapor shop Goedkooproken Venlo

Bedrijfsgegevens:
Goedkooproken Venlo B.V.
Gasthuisstraat 14
5911JK  VENLO

Onze winkel bevind zich midden in Centrum Venlo. Op ongeveer 150 meter afstand van de partkeergarage bij de Mediamarkt en de Primark, vlakbij de MacDonalds, het bekende 'Die zwei Gebrüder', Café de locomotief of 'Loco', en het oude stadhuis.
De gasthuisstraat is de oudste straat van Venlo! Wij hebben aldaar dus een prachtig monumentaal pand betrokken.

 

Betalen in de winkel

U kunt bij ons in de winkel pinnen of contant betalen.
Online bestellingen kunt u vooraf per bank, iDeal of Paypal betalen, of kiezen voor contante betaling in de winkel. Let op: wij pakken uw bestelling er dan uiteraard meteen bij, deze kan echter nog niet klaar staan aangezien de pakbon van een onbetaalde bestelling niet automatisch wordt aangemaakt.

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van Afterpay (achteraf betalen) indien u komt afhalen.

 

Openingstijden e-sigaret winkels Venray en Venlo:

 

 Goedkooproken.net Oostrum

 • Maandag:             13.00-16.00
 • Dinsdag:               12.00-17.00
 • Woensdag:           12.00-17.00
 • Donderdag:          12.00-17.00
 • Vrijdag:                 12.00-17.00
 • Zaterdag:             13.00-16.00
 • Zondag:                Gesloten

 (Op zaterdag is de webwinkel gesloten, u kunt ons dan wel telefonisch bereiken. Mochten wij niet opnemen? Dan staat de winkel waarschijnlijk vol, probeer het dan even later nog eens of stuur een email of Whatsapp bericht (binnenkort hebben wij ook WhatsApp klantenservice!!)

Goedkooproken Venlo B.V.

 • Maandag:     Gesloten
 • Dinsdag:        10.00 - 18.00
 • Woensdag:    10.00 - 18.00
 • Donderdag:   10.00 - 21.00
 • Vrijdag:          10.00 - 18.00
 • Zaterdag:       10.00 - 17.00
 • Zondag:        Gesloten

Pinnen mogelijk