Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektronische sigaretten

Elektronische sigaretten

Elektronische sigaretten kunt u eenvoudig online bestellen. U kunt alle type sigaretten eenvoudig met elkaar vergelijken op basis van
prijs en kwaliteit. U kunt door te vergelijken veel geld besparen bij de aanschaf van de elektroniche sigaret. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor
elektronische sigaretten? Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn in vergelijking tot echte sigaretten.

Geur vrij
Vindt u kleding van een roker ook zo stinken? Gelukkig is dat met elektronische sigaretten verleden tijd! Als u gebruik maakt van dergelijke sigaretten blijft uw kleding lekker fris ruiken. Daarnaast blijven er ook geen nare geuren op uw lichaam achter. Uw kleding en lichaam blijven dus geur vrij!

Geen koolstofmonoxide en teer

Wellicht bent u bekend met het feit dat sigaretten koolstofmonoxide en teer bevatten. Deze schadelijke stoffen komt u in elektronische sigaretten niet tegen. Kortom, elektronische sigaretten zijn in vergelijking tot echte sigaretten een stuk beter voor uw gezondheid! Als u momenteel echte sigaretten rookt is het erg verstandig om over te stappen op elektronische sigaretten. Dit komt uw gezondheid en uw portemonnee erg ten goede.

Werking is heel simpel
De werking van elektronische sigaretten is heel eenvoudig. De elektronische sigaret verdampt een bepaalde vloeistof die door u wordt geïnhaleerd. U kunt zelf kiezen met welke vloeistof u de elektronische sigaret valt, er zijn verschillende soorten vloeistoffen te koop namelijk.
Sommige van deze vloeistoffen bevatten nicotine, maar er zijn ook nicotinevrije vloeistoffen beschikbaar. Door de vloeistoffen uit te proberen kunt u ontdekken welke vloeistof het beste bij u past.