Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektronische sigaret

 

De elektronische sigaret biedt je de mogelijkheid om te stoppen met roken, dit af te bouwen of in ieder geval de kosten te drukken. Wat dat betreft kun je zelf bepalen hoe je er gebruik van wenst te maken.

 

Afbouwen met de elektronische sigaret

Je kunt het roken afbouwen met de elektronische sigaret, door steeds minder e liquids aan te schaffen. Je zet al een eerste belangrijke stap door de reguliere sigaret in de ban te doen, waardoor je zal merken dat je kracht ontwikkelt om ook een tweede stap te zetten. Probeer het aantal momenten waarop je gebruik maakt van de elektronische sigaret af te bouwen, of probeer vaker gebruik te maken van de e liquids zonder nicotine. Je zorgt er daarmee voor dat je minder schadelijke stoffen binnenkrijgt en je de verslaving geleidelijk af kunt bouwen.

 

Minder nicotine toepassen

Daarnaast heb je de keuze uit e liquids met veel, wat minder of weinig nicotine. Je hoeft de elektronische sigaret dan niet te gebruiken om er meteen helemaal mee te stoppen, maar je kunt wel toewerken naar een situatie waarin je dit niet meer nodig hebt. Het reguliere roken zorgt voor meerdere schadelijke stoffen, maar het is de nicotine die er onder andere voor zorgt dat er een negatief effect ontstaat op je hart- en bloedvaten. Daarnaast komt er teer vrij en zorgt de verbranding voor gezondheidsrisico’s. Binnen de elektronische sigaret is er in ieder geval geen sprake van verbranding, maar gaat het om verdamping.

 

Volledig stoppen

Uiteraard kun je de elektronische sigaret uitstekend gebruiken om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken. Je kunt dit onder andere doen door een deel van je e liquids zonder nicotine te kiezen, of de hoeveelheid mg nicotine in de liquids af te bouwen. Wat dat betreft kun je zelf het tempo bepalen waarin je wilt stoppen en hoef je geen gebruik te maken van kauwgom of pleisters. In plaats daarvan zorg je er met de elektronische sigaret voor dat je je eigen gedrag kunt blijven toepassen, maar je het toch minder schadelijk maakt.

 

Voordelig roken

De e smoker zorgt er daarnaast voor dat je op de kosten kunt besparen, zelfs wanneer je besluit om net zoveel te blijven roken als voorheen. De aanschaf van de e sigaret vraagt om een investering, maar de e liquids zorgen er daarnaast voor dat je voordeliger uit zal zijn. Je koopt deze al voor een paar euro, terwijl je er vervolgens gemakkelijk een paar dagen mee kunt doen. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om de elektronische sigaret aan te schaffen en er daarmee voor te zorgen dat je de reguliere sigaret eindelijk links kunt laten liggen.