Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektronische cigaret

Elektronische cigaret

De elektronische cigaret is een enorm populair apparaat, maar waarom eigenlijk? Wij vertellen u graag wat meer over deze soort cigaret. Wat maakt deze sigaret zo populair? Een groot voordeel kunt u vinden in de kosten. Als wij de kosten van de reguliere sigaret vergelijken met die van de elektronische cigaret dan zijn de verschillen op de lange termijn enorm groot. Met een elektronische cigaret bespaart u op de lange termijn enorm veel geld.

Gezondheid
Geld besparen is natuurlijk een groot voordeel, maar heeft u ook al nagedacht over uw gezondheid? Tegenwoordig is algemeen bekend dat de reguliere sigaretten enorm schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Dit komt vooral door de schadelijke stoffen die vrijkomen tijdens het roken. Het gaat om de stoffen koolmonoxide en teer. Koopt u een elektronische cigaret, dan heeft u hier geen last van. Het enige dat vrij kan komen is nicotine, maar u heeft zelf de keus of u een elektronische cigaret koopt met nicotine of zonder. Er zijn namelijk verschillende vloeistoffen die u kunt gebruiken, de één bevat nicotine, de ander niet.

Geen nare geuren
Als u in de buurt van een reguliere roker komt dan kunt u dit gelijk ruiken, kleding stinkt in zo’n geval al snel naar rook. Met de elektronische cigaret heeft u hier geen enkel last van, want kleding blijft rookvrij. Daarnaast kunt u een elektronische cigaret op bijna alle plekken gebruiken aangezien u niet rookt maar dampt. Kortom, de voordelen van de elektronische cigaret stapelen zich behoorlijk op!