Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektronisch roken

Het elektronisch roken geeft betere slagingspercentages bij mensen die willen stoppen met roken. Mensen die zonder professionele hulp proberen te stoppen met roken, hebben ongeveer 60% meer kans om te slagen als ze elektronisch roken dan wanneer ze het alleen of met over-the-counter nicotine vervangende therapieën, zoals pleisters of kauwgom proberen te doen.

 

Het is een enorm voordeel voor de gebruiker, dat er geen interruptie in zijn routine hoeft plaats te vinden. Veel mensen zijn gewoonte beesten en we hebben allemaal wel gewoontes die we liever niet meer zouden willen veranderen. Er ontstaat echter een probleem als deze gewoontes te maken hebben met je rook gedrag. Nu moet je niet alleen je sigaretten opgeven maar ook je routine waar je over de jaren heen gewend aan bent geraakt.

 

Dit is vaak nog veel moeilijker dan het moeten missen van de tabak. Je creëert een gat in je dag en je hebt geen idee waarmee je dit moet opvullen. Daarom beginnen velen op hun nagels te bijten, te veel te eten etc. Met Elektronisch roken is hier nu een einde aangekomen. Je kunt stoppen met roken maar wel gewoon met je dagelijkse routine door gaan. Dit maakt de overgang zo veel makkelijker. Je zult merken dat je nu plotseling veel meer keuzes en vrijheid hebt. Misschien vindt je zelfs wel een e liquid die eigenlijk lekkerder smaakt dan de sigaret die je normaal rookte want er zijn veel meer keuzes op smaak gebied.

 

Er bestaan verschillende elektronische sigaretten, van verschillende maten, kleuren tot ontwerpen. Je kunt weer rustig volledig aan alle activiteiten mee doen zonder er eventjes tussen uit te moeten knijpen om te roken. Allemaal plus punten bovenop het feit dat je nu niet meer je routine hoeft op te geven als je wilt stoppen met roken. E smoking is een uitvinding voor veel rokers en als je het nog niet uitgeprobeerd hebt, dan zou ik dat toch maar eens doen.