Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektrische Sigaret kopen

 

Wil je een elektrische sigaret kopen? Wij zijn je er online graag mee van dienst. Ga op zoek naar het model dat je aanspreekt en kies voor de juiste e liquids. Deze combinatie zorgt ervoor dat je er al snel gebruik van kunt gaan maken.

 

Afbouwen of stoppen

Je kunt een elektrische sigaret kopen om elektrisch te gaan roken en verder niets af te bouwen, maar deze meeste mensen kiezen ervoor om de hoeveelheid nicotine wel degelijk terug te brengen. In een reguliere sigaret zit nicotine, iets dat de fabrikanten niet zomaar zullen veranderen. De fabrikanten van e liquids denken daar echter heel anders over. Je hebt daarom de keuze uit een lage, gemiddelde of hoge dosis nicotine in de e liquids, maar je kunt ook kiezen voor liquids waar dit helemaal niet in voorkomt. Je kunt wat dat betreft een elektrische sigaret kopen om volledig te stoppen met roken.

 

Besparen op de kosten

Daarnaast kun je de elektrische sigaret kopen om de kosten te drukken, nu de reguliere sigaretten alsmaar duurder lijken te worden. De prijs van een pakje sigaretten bestaat voor een groot deel uit accijns, een belasting die de overheid heft om je van het roken af te helpen. Je kunt hier nu echter ook vanaf komen zonder een hoge prijs te betalen. Je kunt dan de elektrische sigaret kopen, waarmee je er op basis van voordelige e liquids voor zorgt dat je steeds minder nicotine gaat gebruiken.

 

Losse elektrische sigaret kopen

Wil je een losse elektrische sigaret kopen, bijvoorbeeld om hier eens een enkele keer gebruik van te maken? Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een complete startersset te kopen, waarmee je direct goed van start kunt gaan. Je krijgt dan de elektrische sigaret, maar je krijgt er daarnaast ook e liquids bij. Je plaatst een e liquid in de sigaret, om er daarmee voor te zorgen dat je er gebruik van kunt maken. De verdamper in de sigaret zorgt ervoor dat de ervaring van roken ontstaat. Je kunt wat dat betreft een elektrische sigaret kopen op de manier die je wenst.

 

E liquids kopen

Je kunt online bij goedkoop roken de elektrische sigaret kopen en hier vervolgens losse e liquids voor blijven bestellen. Je zorgt er op die manier voor dat je er voor een paar euro steeds een paar dagen gebruik van kunt blijven maken. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende smaken en zorg je er met de hoeveelheid nicotine voor dat je het roken kunt afbouwen, of op peil kunt houden. Wil je direct de elektrische sigaret kopen? Bestel deze dan gelijk online bij ons, zodat je deze snel in huis hebt en je ermee van start kunt gaan.