Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektrische sigaret

 

De elektrische sigaret is bezig met een duidelijke opmars, ook in Nederland. Het biedt je de mogelijkheid om op een minder schadelijke manier te roken, maar bovendien flink op de kosten te besparen.

 

Wat is het?

De elektrische sigaret is een handig apparaat, waarmee je de mogelijkheid hebt om het gebruik van een reguliere sigaret na te bootsen. Je kunt gebruik maken van e liquids in de sigaret, die je in bepaalde smaken kunt kopen. Wil je de smaak van tabak ervaren, of ben je aan de andere kant juist op zoek naar fruit zonder nicotine? Wat je voorkeur ook is met betrekking tot de elektrische sigaret, je zorgt er daarmee voor dat je op een financieel voordelige manier kunt roken.


Waarom een elektrische sigaret

De elektrische sigaret brengt verschillende voordelen met zich mee. De aanschaf kost je ongeveer een paar tientjes, maar dankzij de scherpe prijzen van de e liquids kun je vervolgens op een zeer voordelige manier roken. Je betaalt slechts een paar euro, terwijl je er vervolgens enkele dagen mee kunt doen. Wat dat betreft liggen de verbruikskosten van de elektrische sigaret een stuk lager dan die van reguliere pakjes met sigaretten. Daarnaast kun je de elektrische sigaret zonder nicotine gebruiken en vindt er geen verbranding plaats, waardoor ook andere schadelijke stoffen achterwege blijven.

 

Wat kost een elektronische sigaret?

De kosten van een elektronische sigaret liggen in eerste instantie hoger dan die van een regulier exemplaar. Dat heeft te maken met het feit dat je de sigaret zelf, of de starterskit, langere tijd kunt gebruiken. Je betaalt er een paar tientjes voor, maar dit zorgt er vervolgens voor dat je gebruik kunt maken van de voordelige e liquids. Het is wat dat betreft de moeite waard om te investeren in de elektrische sigaret en daar vervolgens voordelig gebruik van te maken. Uiteraard kun je ook op zoek gaan naar een meer voordelig exemplaar, al dien je er rekening mee te houden dat ‘goedkoop’ uiteindelijk vaak uit zal monden in ‘duurkoop’.

 

Gebruik van  e liquids

Je gebruikt de elektronische sigaret vervolgens in combinatie met speciale e liquids, die je kunt vergelijken met de vullingen zoals we die voorheen in een vulpen plaatsten. Je hebt de keuze uit verschillende smaken en je kunt onder andere zelf bepalen of je gebruik wilt maken van nicotine. Wil je langzaamaan stoppen met roken, of ben je van plan cold turkey af te kicken? Jij bepaalt op welke manier je gebruik wilt maken van de elektrische sigaret, maar je zorgt er in ieder geval voor dat je een sigaret in je mond kunt steken om even lekker te ontspannen.