Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Elektrisch roken

 

Het elektrisch roken is voor veel mensen een uitkomst, wanneer ze volledig willen stoppen, op de kosten willen besparen of de negatieve effecten willen verminderen. De elektrische sigaret heeft verschillende voordelen te bieden en werkt op een intelligente wijze.

 

Verdamping

Het elektrisch roken zorgt ervoor dat er niet langer een verbranding plaats zal vinden, waardoor je vrij blijft van verschillende schadelijke stoffen. We kennen onder andere teer en nicotine als schadelijke stoffen, maar ook de verbranding zelf heeft een negatieve invloed op onze gezondheid. Je kunt elektrisch roken met nicotine, maar je hebt in ieder geval geen last meer van teer en van de verbranding. In plaats daarvan vindt er een verdamping van de e liquid plaats. Dit zorgt ervoor dat je een fijne smaak ervaart en dat er sprake is van ‘damp’ of ‘rook’, zoals je dat als roker gewend bent.

 

Gebruik van nicotine

Je kunt binnen het elektrisch roken zelf bepalen of je gebruik wenst te maken van nicotine. Met name starters kiezen er over het algemeen voor om dit wel te doen, aangezien dit ervoor zorgt dat ze probleemloos over kunnen stappen van de reguliere sigaret. Het gevoel blijft hetzelfde, terwijl je het roken gezonder kunt maken en je de mogelijkheid hebt om op de kosten te besparen. Vervolgens kun je zelf bepalen of je de hoeveelheid nicotine af wilt bouwen, of je daar cold turkey mee wilt stoppen, of dat je er gebruik van blijft maken binnen het elektrisch roken en je puur financieel bespaart.

 

Diverse smaken elektrisch roken

Onafhankelijk van of je er binnen het elektrisch roken voor kiest om gebruik te blijven maken van nicotine, heb je de keuze uit diverse smaken. Wil je bijvoorbeeld de smaak van tabak blijven proeven, of kies je aan de andere kant voor een van de soorten fruit? Ga voor framboos of voor sinaasappel, of wellicht voor de smaak van mint. Het mooie van de e liquids is dat ze er in diverse varianten zijn. Wat dat betreft biedt het elektrisch roken je de mogelijkheid om eindelijk precies van de smaak te genieten, zoals jij daar van houdt.

 

Sociaal roken

Een bijkomend voordeel van elektrisch roken is dat je nog altijd gewoon mee naar buiten kunt, zodra de rest een sigaret opsteekt. Probeer zoveel mogelijk te voorkomen dat je de rook van anderen inhaleert, aangezien je dan het beste resultaat kunt bereiken. Wil je een e sigaret kopen om hier zo snel mogelijk mee van start te gaan? Dit doe je uiteraard gewoon online bij goedkooproken.net, net als wanneer je nieuwe e liquids nodig hebt. Dankzij het elektrisch roken kun je het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken en zorg je er bovendien voor dat je op de kosten kunt besparen.