Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

E smoking

 

Het lijkt duidelijk dat e smoking de toekomst heeft, zeker nu meer en meer mensen ervoor kiezen. Het elektrisch roken lijkt omarmt te worden door een groot deel van de gemeenschap. Dit zorgt er vervolgens voor dat de prijzen verder dalen en je op een meer voordelige manier kunt overstappen.

 

Rookervaring

Het voordeel van e smoking is dat je aan de ene kant een behoorlijk natuurgetrouwe rookervaring kunt krijgen, terwijl je aan de andere kant kunt besparen op de kosten. Ook zorg je er met de e sigaret voor dat je minder schade toebrengt aan je gezondheid, al is het natuurlijk het beste om uiteindelijk helemaal te stoppen. Dit neemt echter niet weg dat je wel damp uit kunt blijven blazen, zonder dat er een verbranding plaats zal vinden. Je hebt met e smoking last van minder schadelijke stoffen en je kunt onder andere zelf bepalen of je gebruik maakt van nicotine.

 

Verdamping

Binnen e smoking vindt er geen verbranding plaats, waardoor je ook geen last hebt van de schadelijke stoffen die daarbij vrijkomen. In plaats daarvan is er sprake van een verdamping. Dit zorgt ervoor dat je de e liquids wel degelijk kunt oproken en je de mogelijkheid hebt om damp uit te blazen. Wat dat betreft kun je er met e smoking voor zorgen dat je gewoon kunt blijven roken zoals je dat gewend bent. Het grote verschil is dat je de hoeveelheid nicotine in de hand kunt houden en je bijvoorbeeld geen last meer hebt van teer.

 

Nicotine

Je kunt binnen e smoking kiezen voor e liquids met een hoge dosis nicotine, je kunt dit langzaamaan afbouwen, of je kunt daar zelfs helemaal geen gebruik meer van maken. De meeste mensen die overstappen van een reguliere sigaret kiezen er in het begin voor om relatief veel nicotine te gebruiken. Dit maakt een soepele overstap mogelijk, om vervolgens af te gaan bouwen. Kies dan eens voor een gemiddelde of lage hoeveelheid nicotine, of gebruik e smoking zelfs zonder deze verslavende stof. Je kunt op die manier een elektrische sigaret kopen om uiteindelijk te stoppen met roken en te werken aan je gezondheid.

 

E Smoking is voordeliger

Daarnaast is e smoking stukken voordeliger dan het reguliere roken. Je kunt tot 50% op de kosten besparen, waardoor het de moeite meer dan waard is om een overstap te proberen. Je dient allereerst in de nieuwe elektrische sigaret te investeren, maar de kosten daarvan kun je vanzelf terug gaan verdienen. De e liquids zijn een stuk voordeliger dan de reguliere sigaretten, waardoor je er daarmee voor zorgt dat je al voor een paar euro een paar dagen kunt roken. Wat dat betreft heeft e smoking heel duidelijk de toekomst en is dit een goed moment om over te stappen.