Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

E Smoker

 

De e smoker zorgt ervoor dat je de touwtjes eindelijk in eigen handen kunt nemen. Wil je blijven roken, maar op de kosten besparen, of wil je juist minder gaan roken? Wat je doel ook is, dankzij de elektrische sigaret bepaal jij hoe je omgaat met je rookgewoonten.

 

Blijven roken

Dankzij de e smoker kun je blijven roken, ook wanneer het financieel allemaal wat moeilijker wordt. Je investeert eenmalig in een elektrische sigaret of in een starterset, zodat je vervolgens gebruik kunt maken van de voordelige e liquids. Je kunt de sigaret zelf keer op keer blijven gebruiken, door deze goed schoon te houden. Je plaats er iedere keer opnieuw een patroon in, zoals je dat ook zou doen met een vulpen of met een printer. Wat dat betreft is de e smoker een interessant alternatief voor het pakje sigaretten, waarmee je flink op de kosten kunt besparen.

 

Minder gaan roken

Wil je minder gaan roken? Ook daar kun je de e smoker uitstekend voor gebruiken. Het is in dat geval verstandig om je te richten op de hoeveelheid nicotine waar je gebruik van maakt. Kies de eerste keer e liquids met een hoge dosis nicotine, om het gevoel van roken zo goed mogelijk na te bootsen. Bouw dit vervolgens langzaam af, of maak af en toe eens gebruik van e liquids zonder nicotine. Je zal merken dat de e smoker je dan kan helpen om van het roken af te komen en uiteindelijk gezonder door het leven te gaan.

 

Stoppen dankzij de e smoker

Wil je zelfs helemaal stoppen met roken? Gebruik de e smoker dan om toe te werken naar een situatie waarin je alleen nog maar gebruik maakt van e liquids zonder nicotine. Je kunt dan nog altijd kiezen voor de smaak van tabak, al kun je aan de andere kant ook kiezen uit verschillende soorten fruit. Zodra je eenmaal vrij bent van nicotine neem je een belangrijk deel van de verslaving weg. Je kunt de e smoker dan gebruiken om minder vaak een sigaret op te steken en dit uiteindelijk zelfs helemaal niet meer te doen.

 

Online aanschaffen

Uiteraard kun je de e smoker gewoon online aanschaffen bij gpedkoop roken, waardoor het niet nodig is om daar zelf fysiek naar op zoek te gaan. In plaats daarvan maak je online bij ons een keuze uit de verschillende modellen, of zorg je voor een startersset waarmee je goed aan de slag kunt. Schaf ook tijdig je e liquids aan, zodat je die kunt gebruiken voor het elektrisch roken. Je zorgt er met de e smoker dan voor dat je voortaan op een meer gezonde manier kunt gaan roken, een methode die je bovendien veel minder hard in de portemonnee zal raken.