Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Whiff E-liquid 100% VG OP=OP

Whiff Geautoriseerde distributeurWhiff E-liquid is een 100% natuurlijke e-liquid gemaakt in Italië. Deze e-liquid wordt geleverd in varianten met alleen Kudzu en Nicotine & Kudzu.

Deze e-liquids bestaan uit alleen natuurlijke ingrediënten en bevatten alleen VG, geen PG.
Whiff kenmerkt zichzelf door subtiele en zachte smaken en veroorzaakt geen droge mond of keel bij het dampen.

Het Kudzu extract is bedoeld om de behoefte naar nicotine te doen afnemen. De isoflavones in Kudzu verbindt zich aan de nicotine receptoren in de hersenen en kan de behoefte aan nicotine doen afnemen.

Kudzu is een plant die behoort tot de legume familie, al meer dan 1300 jaar bekend in de Aziatische keuken. Het bezit de eigenschappen van goede isoflavones die een heilzame werking geven in het enzymen systeem om nicotine uit het lichaam te verdrijvenen zodoende het gebruik van nicotine te verminderen. Dit kan ontwenningsverschijnselen verminderen bij het afbouwen van het nicotinegehalte.

 

Ingrediënten: PnEur glycerine (=VG), Sorbitol, demi water, Puearialobatawortel extract (Kudzu), aroma's, nicotine (indien men hiervoor kiest)

De verpakkingen van de Whiff e-liquid zijn in het Nederlands en voldoen aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Ons magazijn wordt gekoeld onder de 20 graden voor behoud van de e-liquids.

 

Voor 9 uur besteld, morgen in huis

    • Er zijn geen producten beschikbaar in deze categorie.