Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

E liquid smaken

Er zijn honderden verschillende e liquid smaken om uw e-sigaret mee te vullen. Een e-sigaret werkt vloeistoffen die dus ook wel e-liquids worden genoemd. De e-liquids worden in de e-sigaret geplaatste en vervolgens vind er een verdamping plaats.

Welke smaak past bij mij?
Zoals gezegd zijn er honderden verschillende smaken verkrijgbaar. Het kan een ontdekkingstocht zijn om erachter te komen welke smaak u het lekkerst vindt, want dat is natuurlijk wel heel persoonlijk. Daarnaast zijn er ook nog eens heel veel verschillende soorten merken en categorieën. Om u een idee te geven van de smaken die er zijn hebben wij een aantal voorbeelden voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld liquids kopen die de smaak hebben van citroen, koffie, rozen, karamel, chocolade en vanille. Als u bijvoorbeeld heel erg van chocolade houdt, dan is het wellicht een idee om die smaak eens uit te proberen om te kijken hoe het u bevalt.

Hoeveel kost een e liquid smaak?
De prijzen van e liquid vloeistoffen kunnen enorm verschillen. Zo zijn er al vloeistoffen te koop voor minder dan een euro, maar ook voor 20 euro.

Let daarbij ook goed op het aantal millimeters. Een flesje met een grotere hoeveelheid gaat uiteraard ook langer mee.

Wij raden u ook aan om de ervaringen van andere gebruikers te lezen. Zo kunt u eenvoudig ontdekken hoe tevreden gebruikers met de goedkopere e liquids zijn.

Wij wensen u heel veel succes bij het ontdekken welke e liquid smaak het beste bij u past!