Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

E liquid

 

 

De e liquid maakt het mogelijk om elektrisch te roken. Het is wat dat betreft een onmisbaar onderdeel van de elektrische sigaret. Gelukkig kun je de liquids op een relatief voordelige manier aanschaffen, zodat je er vervolgens een paar dagen gebruik van kunt maken.

 

Met nicotine

Uiteraard kun je een e liquid zoeken dat je het best aan weet te spreken. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment, zeker online bij goedkooproken.net. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een e liquid met nicotine? Je zorgt er daarmee voor dat je het bekende gevoel van het roken niet hoeft te verliezen, terwijl je er toch voor zorgt dat je minder schadelijke stoffen binnenkrijgt. Nicotine verhoogt het risico op aandoeningen aan hart- en bloedvaten, maar je hebt aan de andere kant geen last meer van teer en de verbranding in het algemeen.

 

Zonder nicotine

Je kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om een e liquid zonder nicotine aan te schaffen. Indien je hier gebruik van maakt zal je merken dat je kunt gaan stoppen met roken. Je neemt de handeling van het in je mond stoppen van een sigaret niet weg, terwijl dit toch minder schadelijk voor je zal zijn. Probeer te voorkomen dat je cold turkey afstapt van de nicotine. Indien je dit geleidelijk doet is de kans groter dat je erin zal slagen. Kies dus eerst een e liquid met relatief veel nicotine, om dit vervolgens af te bouwen en toe te werken naar een situatie waarin je het niet meer nodig hebt.

 

E Liquid met smaak

Je kunt daarnaast kiezen voor een e liquid met een bepaalde smaak. Ben je bijvoorbeeld gek op framboos of sinaasappel? Dat is geen probleem, dan kun je gebruik maken van de e liquids met deze smaken, uiteraard met of zonder nicotine. Daarnaast heb je onder andere de keuze uit een e liquid met de smaak van tabak, waardoor je die van een reguliere sigaret na kunt bootsen. Ook zijn er liquids met de smaak van mint beschikbaar, naast een aantal andere varianten die de moeite van het proberen meer dan waard zijn.

 

Voordelig aanschaffen

Het voordeel van een e liquid is dat je hier maar een paar euro voor betaalt, terwijl je er aan de andere kant een behoorlijke tijd gebruik van kunt maken. Het is niet ongebruikelijk dat je hier een paar dagen mee doet, waardoor het roken van een elektrische sigaret een stuk voordeliger uit zal vallen. E Smoking kan je helpen om op de kosten te besparen. Kies een e liquid die je aanspreekt, of probeer de verschillende varianten eens uit om er achter te komen wat voor jou de beste keuze is.