Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

E cigarette kopen

E cigarette kopen

Zit u erover na te denken om een e cigarette kopen? Wij geven u graag wat tips die waarschijnlijk de doorslag gaan geven voor de aankoop. Wist u dat een e cigarette een stuk gezonder is dan een echte sigaret? U ademt namelijk geen schadelijke stoffen zoals koolmonoxide en teer in! Daarnaast bent u ook direct verlost van vervelende rookgeuren, want die komen namelijk niet vrij bij het gebruik van een e cigarette. Er blijven geen nare geuren in kleding of op uw huid zitten, dit is dus een enorm voordeel ten opzichte van de ouderwetse sigaret.

Online bestellen
Een e cigarette kopen is tegenwoordig heel eenvoudig, want u kunt deze via onze webshop online bestellen. Daarnaast kunt u ook direct e liquid smaken mee bestellen. Deze e liquid is de vulling die in de E cigarette geplaatst moet worden. Gelukkig zit er voor iedereen wel een lekkere smaak tussen, want er zijn honderden smaken beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een chocolade smaak bijvoorbeeld, als u van chocolade houdt. Maar ook smaken zoals citroen of appel zijn verkrijgbaar.

Geld besparen
Tegenwoordig leven we in een vrij dure tijd. Ook het reguliere roken wordt steeds duurder gemaakt. Bijna elk jaar zien wij de accijns op sigaretten weer omhoog gaan. Een e cigarette kopen lost dit probleem op, u heeft dan geen last van accijnzen. Daarnaast is bewezen dat het gebruik van e cigaretten een flink stuk goedkoper is dan regulier roken. Kortom, een e cigarette kent eigenlijk alleen maar voordelen!