Morgen in huis!Op werkdagen voor 21.00 besteld.
Gratis retournerenBinnen 14 dagen.
Gratis verzending vanaf €40,- naar NL/BE/DE
Makkelijk & veilig betalen
Veilig achteraf betalen
Tel. momenteel niet bereikbaar

Betaling

De betalingsmogelijkheden zijn: vooraf overmaken, Ideal, Mistercash, Sofortbanking, Paypal, Creditcard (via Paypal) en Afterpay.

Ideal, Mistercash, Sofortbanking, Paypal en creditcard zijn mogelijk voor bestellingen vanaf €1,- inclusief verzendkosten.Betalen via vooraf overmaken, Ideal, Mistercash, Sofortbanking en Paypal (ook creditcard) is gratis.
Voor betaling via Afterpay geldt een toeslag van € 2,95 over de gehele bestelwaarde (alleen binnen Nederland mogelijk).

Deze toeslag is voor de service om 14 dagen na besteldatum te kunnen betalen. Zit u zonder liquid én net eventjes krap bij kas?
Dan is dit de perfecte oplossing. Let wel, u heeft vanaf het bestelmoment een betalingsverplichting aan Afterpay, niet aan ons.
Wij leveren uw bestelling netjes zoals altijd. Het retourbeleid blijft ook hetzelfde.

Het is dus geen verzekering, al onze zendingen worden gewoon met track en trace verzonden, mocht er iets zoek raken, dan is dit online te zien.
Wilt u retourneren, dan dient u dit binnen 14 kalenderdagen na ontvangstdatum aan te geven per email. En vervolgens heeft u 14 dagen om uw bestelling gratis retour te sturen. Bent u te laat met melden of retour sturen, bent u verplicht de producten te betalen aan Afterpay.
 99% van ons assortiment bestaat uit verbruiksproducten die, net als voedsel, na opening van de verpakking om hygiënische redenen niet meer terug gestuurd kunnen worden, aangezien de kosten (indien überhaupt mogelijk) om uw product 100% in originele staat te krijgen, de prijzen ver overstijgen.

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij een digitale factuur betalen tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 150,-

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.